Over ons

Wij hebben elkaar leren kennen gedurende onze vakopleiding aan de Fotovakschool Rotterdam. Beiden totaal verschillend in karakters, specialisme en achtergrond. Maar vanaf het moment dat we een team werden en onze krachten zijn gaan bundelen, kunnen wij met volle overtuiging zeggen dat wij elkaar aanvullen in ons vak. Met ons enthousiasme gaan wij elke uitdaging tegemoet en streven naar het mooiste resultaat in jullie wensen.

GIF

Petra van Aken

Even voorstellen....
Aan mijn huidige beroep als professioneel fotograaf,  is een 18 jaar lange ervaring vooraf gegaan als leidinggevende, coach, opleider en manager bij een damesmode retailer. Ik heb altijd met veel plezier, inzet en motivatie mijn functies uitgeoefend, totdat het tijd werd om alle kennis en ervaring voor mijn eigen bedrijf in te zetten.  Petra van Aken Photography en Moments by Petra

 

Mijn passie

Ik hou ervan om kennis te delen. Het contact met mij is laagdrempelig en ongedwongen. Dat maakt dat de meeste mensen die ik fotografeer, zich snel op hun gemak voelen. Het grote voordeel hierin is dat ik elk persoon op een mooie natuurlijke wijze kan vastleggen. Hoe ervaren of onervaren iemand is.

logo
Petrissa Romijn Fotografie

Petrissa Romijn

Vanuit mijn administratieve achtergrond voel ik mij het meest op mijn gemak om georganiseerd en methodisch aan het werk te gaan. In mijn vak vertaald zich dit door elke fotosessie, -project en -opdracht goed voorbereid in te gaan en continue te streven naar het mooiste resultaat. Persoonlijke, creatieve en vaktechnische ontwikkeling zijn mijn constante doelen.
Hierin vind ik het samenspel met alle betrokkenen een must. Want ik vind het per slot van rekening een EER dat ik/wij deel mogen uitmaken van jullie moment en belevenis. Daarom nodig ik jullie graag uit in mijn fotostudio om kennis met ons te komen maken en mogelijkheden te bespreken.